İstanbul’da Tekne Kiralama Ücretleri
Ana Sayfa Blog İstanbul’da Tekne Kiralama Ücretleri

İstanbul’da Tekne Kiralama Ücretleri

İstanbul’da Tekne Kiralama ÜcretleriTekne kiralama fiyatını etkileyen birçok faktör vardır. İstanbul’un eşsiz manzarasıyla çevrili bir tura çıkmak istiyorsanız tekne kiralayabilirsiniz. Tekne kiralama hizmeti farklı fiyat seçenekleri ile yararlanılabilen hizmetler arasında bulunur. Denizin ve boğazın tadını çıkarmak bir süreliğine de olsa kalabalıktan uzaklaşmak istiyorsanız tekne kiralamak en güzel aktivitedir. İstanbul’da tekne kiralaması yapmanın fiyatları birçok faktöre göre değişir. Tekne kiralama ücretlerini etkileyen özellikler arasında teknenin tipi teknenin boyutu, teknenin motor sayısı ya da lüks bir tekne olup olmadığı gibi faktörler yer alır. Bunların yanı sıra kiralama süresi ve kiralamanın detayları da ücretlerin belirlenmesi noktasında önemli rol oynar. 

Tekne Kiralama Ücretleri Neye Göre Belirlenir? 
Tekne kiralama ücretlerini belirleyen etkenler arasında birçok seçenek vardır. Tekne kiralama ücretleri belirlenirken, bütün misafirlerimiz için eşit imkanlar sunarız. Farklı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösteren tekne kiralama ücretleri en adil yöntemler ile belirlenir. Tekne kiralama ücretlerini belirleyen etkenler arasında şunlar yer alır: 
  • Teknenin tipi 
  • Teknenin boyutu 
  • Teknenin kiralanma süresi 
  • Teknede gerçekleştirilecek organizasyon 
  • Organizasyonun yemekli olup olmaması 
  • Tekne sezonu 
  • Tekne için oluşan talep ve rezervasyon sıklığı 
  • Özel kaptan talebi 
  • Mürettebat talebi 
  • Yiyecek ve içecek hizmetlerinden faydalanılması 
  • Uzun mesafeli rota belirlenmesi 
  • Popüler rotaların tercih edilmesi 
  • Fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetlerin alınması 

Tekne Kiralamak Pahalı Mı?
Tekne kiralamanın maliyeti değişiklik gösterir. Örneğin teknede düğün organizasyonu gibi faaliyetler yapıldığında karşılaşılan bütçe ile sadece tekne turu yapıldığında belirlenen bütçe aynı değildir. Tekne kiralamak isteyen kişiler kendi bütçelerine uygun olarak platformumuzda bulunan tekneleri kiralayabilir. Tekne kiralamanın maliyeti, misafirlerimizin tercihlerine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Kiralama süresinden teknenin tipine ve boyutuna kadar birçok farklı etken fiyatların belirlenmesinde öncül rol üstlenmiştir. Tekne kiralama bazı dönemlerde pahalı olabilirken, çoğunlukla ekonomik seçeneklerden oluşur. Tekne kiralama ücretleri belirlenirken, misafirlerimizin nasıl bir deneyim yaşamak istedikleri ve hangi seviyede bir lüks ile karşılaşmak istedikleri de göz önünde bulundurulur.  

Tekne Kiralama Süresi Fiyatı Etkiler Mi?
Tekne kiralama süresi ve fiyat birbirini etkileyen faktörlerdir. Tekne kiralama fiyatını etkileyen önemli faktörler arasında süre yer alır. Kiralama süresinin uzaması fiyatların değişmesine sebep olabilmektedir. Uzun süreli tekne kiralaması yapıldığı zaman firma olarak misafirlerimizin belirli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanmalarına yardımcı oluruz. Misafirlerimiz bir hafta ya da daha uzun süreli kiralama yapmak istediklerinde mutlaka uzmanlarımız ile görüşmelidir. 

Ek Hizmet Almak Tekne Kiralama Ücretini Belirler Mi?
 
Tekne fiyatları ve ek hizmetler birbiri ile paralel artış gösterir. Pakete dahil olmayan ek hizmetler talep edildiğinde bu her ek hizmetin farklı bir bütçesi olduğu anlamına gelir. Misafirlerimizin taleplerini karşılamak adına gerçekleştirdiğimiz ek hizmetlerimiz vardır. Özel kaptan tercihinden mürettebat ekibinin arttırılmasına kadar birbirinden farklı ekstra hizmetlerimiz bulunur. Bu hizmetlerimizin her biri ek ücrete tabi olarak misafirlerimize sunulmaktadır. Dolayısı ile ek hizmet almak, tekne kiralama ücretinin belirlenmesinde göz önünde bulundurulur. 

Tekne Rotası Kiralama Fiyatını Belirler Mi?
 
Tekne rotası ve kiralama fiyatı birbirini etkileyen iki unsurdur. Tekne rotasının belirli uzaklıklara sahip olması, mesafeyi etkileyen bir unsurdur. Kiralanan her teknenin belirli bir rotası vardır. Rota dışına çıkılmak isteniyor ya da özel rota belirlenmek isteniyor ise kiralama fiyatı değişiklik gösterebilir. Özellikle popüler destinasyon ya da misafirler belirlediğinde kiralama ücreti artacaktır. Neva Yat Kiralama olarak belirlediğimiz Tekne kiralama ücretleri misafirlerimizin tercih ettiği rotaya göre değişebilir. Standart rotalar olduğu gibi özel rotalar da mevcuttur. 
Paylaş: