Boğazda Teknede Kahvaltı Yapmak Ne Kadar?
Ana Sayfa Blog Boğazda Teknede Kahvaltı Yapmak Ne Kadar?

Boğazda Teknede Kahvaltı Yapmak Ne Kadar?

Boğazda tekne kahvaltısı fiyatları farklı etkenlere göre belirlenir. Denizde teknede kahvaltı yapmak isteyen herkes için farklı özellikler sunuluyor. Tekne kiralama ücretlerini belirleyen birçok farklı etken söz konusu. Sunulan hizmetlerin kalitesinden süresine kadar birçok farklı unsur teknede kahvaltı yapmanın maliyetini belirliyor. Kahvaltı fiyatları, özel menü ve aynı zamanda servis seçenekleri gibi faktörler de kullanıcılara sunulacak olan bütçeyi belirliyor.Kahvaltı fiyatları çoğunlukla tekne kiralama ücretlerine dahil olmasa da kahvaltılar için belirlenen özel fiyatlar olabilir. Yemekli tekne turu yapmak isteyenler, öğün tercihlerini uzmanlarımıza iletebilir. Her tekne kiralama firmasının çalışma prensibi ve sunduğu menü farklıdır. Ergonomik fiyatlar ile verdiğimiz yüksek kaliteli hizmetlerden tüm misafirlerimiz en iyi şekilde faydalanabilir. Teknede kahvaltı inanılmaz manzaralar ile sunulan bir hizmettir. 

Pazar Kahvaltısını Tekneye Taşıyın! 

Pazar kahvaltıları için tekne turu en güzel aktivitelerden birine dönüşüyor. Yaşadığınız şehre farklı bir perspektiften bakmak mı istiyorsunuz? Rutinlerinizi kırmak ve denizde kahvaltı yapmak mı hedefiniz? Sevdikleriniz ile pazar kahvaltısını farklı bir seviyeye taşıyan bilmeniz için sizlere sunduğumuz kahvaltı seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. İstanbul Boğazı’nın keşfedilmek istenen birçok faktör rotasının eşlik ettiği teknede kahvaltı hizmeti herkese açık bir hizmettir. Misafirlerimizin istekleri doğrultusunda hazırlanan teknede kahvaltı hizmetimiz. Birçok farklı avantaj sunulur. Birinci sınıf kaptanlardan profesyonel mürettebat ekibine kadar her şey özenle belirlenir. Sevdikleriniz ile farklı bir pazar kahvaltısı yapmak istiyorsanız, sizin için özenle hazırladığımız çalışmalara bakabilirsiniz.

Ekibiniz ile Şirket Kahvaltısı Organizasyonu Düzenleyin

Şirket yemeği organizasyonu sadece akşam yemekleri için geçerli değildir. Teknede kahvaltı yaparak da şirket organizasyonu düzenlenebilir. Çalışanlar arasındaki bağın daha güçlü olmasını sağlamak adına yaratıcı yöntemler aranıyor ise teknede kahvaltı seçenekleri değerli. Kendine bilir, eşsiz sunum teknikleriyle sunulan ve birbirinden kaliteli malzemeler ile hazırlanmış kahvaltı seçenekleri herkese açık olan hizmetlerden biridir. İstanbul Boğazı’nın serin sularında tekneye ile kahvaltı yaparken, bir yandan da manzaranın tadı çıkarılır. Şirket kahvaltısı ve buna benzer yemekli organizasyonları teknede düzenlemek isteyen tüm firmaların yanındayız. Düzenlediğimiz çalışmalar ile denizdeki hayalinizin gerçekleşmesini sağlıyoruz. Çalışanlarınız arasındaki bağı güçlendirmek ve şirkete duydukları aidiyet hissinin artmasını sağlamak adına Boğaz’da teknede kahvaltı yapabilir ve güzel bir sabaha günaydın diyebilirsiniz. Şirket çalışanlarına yönelik kullanılabilecek olan hizmetler ile profesyonel bir görünüm elde edersiniz.

Teknede Kahvaltı Yapmanın Avantajları 

Teknede kahvaltı organizasyonu düzenlemenin birçok avantajı vardır. Teknede kahvaltı yapmanın avantajları değerlendirilirken. Genellikle olumlu sonuçlarla karşılaşılır. Öncelikli olarak güne temiz bir oksijen ile başlamak ve eşsiz bir manzaraya uyanmak her zaman en güzel yöntemdir. Eşsiz bir manzara eşliğinde doyurucu bir öğün geçirmek ve bu esnada sevdiğiniz insanlarla olmak her zaman mutluluk seviyenizi yükseltir. Hormonlarınıza iyi gelen ve stres seviyesini düşüren bu aktivite ile kendinizi daha iyi hissedersiniz. Kahvaltı için şehri terk etmenize gerek kalmadan güzel bir manzara eşliğinde günün tadını çıkarmanızı sağlıyoruz. Birbirinden güzel ve doyurucu menüler ile başlayan teknedeki organizasyonu hiçbir zaman unutamayacağınız bir güne çevirebilirsiniz. 

Teknede Kahvaltı Pahalı Mı? 

Teknede kahvaltı fiyatları değişiklik gösterir. Neva Yat Kiralama olarak her zaman en iyi seçenekleri sunmaya özen gösteriyoruz. Titizlik ile yaklaştığımız her organizasyon planında misafirlerimizi her zaman ergonomik seçenekler sunuyoruz. Profesyonel aşçılarımız tarafından hazırlanan serpme kahvaltıya da açık büfe kahvaltı seçeneklerimizden herkes kendi bütçesine göre faydalanabilir. Tekne organizasyonu hizmetlerimize devam ederken, bir yandan da teknede kahvaltı seçeneklerimiz ile misafirlerimizi en iyi seçenekleri sunmaya dikkat ediyoruz. 
Paylaş: